Velkommen til Membran teknik

Triflex kan være med til at gøre dit hjem unikt

Vi er specialister i triflex

Kunne du tænke dig at få lagt en triflexbelægning i din virksomhed eller i din bolig, og leder du i den forbindelse efter en professionel virksomhed, der kan håndtere din opgave? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Membran teknik har vi blandt andet specialiseret os inden for støbning af gulv og herunder også triflexgulve. Vi varetager særligt mange opgaver for erhvervskunder i Herlev, Ballerup, Glostrup og omegn, men har du som privatkunde en opgave til os, hjælper vi dig også gerne.

Vi står klar til at sikre dig den rette løsning

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og det betyder, at vi altid sikrer vores kunder kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med triflex, så vi sammen kan sikre os den rette løsning. Derudover betyder vores mange års erfaring også, at vi altid leverer håndværk af høj kvalitet, som indfrier og lever op til individuelle ønsker og forventninger.


  Har du nogen spørgsmål?

  Går du og overvejer, om et nyt gulv vil være det rette for dig, eller vil du bare gerne høre mere om, hvad det er, og hvordan vi skaber det?

  Så tag endelig kontakt til os allerede i dag.

  Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål du måtte, og så udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave.

  Codan erhvervsforsikring

  Membran teknik samarbejder med Codan, hvilket er din sikkerhed som kunde, når du bruger os til din opgave.

  Du er altid velkommen til kontakte os for at høre nærmere om, hvordan du er sikret hos os.

  Indhent et tilbud