Velkommen til Membran teknik

Et nyt gulv kan ændre volumen og udseendet på din bolig

Industrigulve og epoxygulve af bedste kvalitet

Membran teknik tilbyder industrigulve, blandt andet de populære epoxygulve, til dig, der har et gulv, der er hårdt belastet af f.eks. industrimaskiner og trafik.

Vores kunder arbejder med mange forskellige typer erhverv og er oftest beliggende i og omkring Glostrup, Herlev og Ballerup – men vi kører gerne uden for disse områder, hvis din virksomhed befinder sig længere væk.

Hvorfor vælge vores industrigulve?

Der kan være mange gode grunde til, at det kan være en god ide for dig at gå videre med et industrigulv.

Nogle af fordelene er bl.a. at gulvet er:

Og det er særligt steder som industrihaller, værksteder, skoler, lagerhaller og butikker, der kan have stor glæde af det fugefrie gulv.

Så ønsker du et ekstra stærkt gulv, der kan klare lidt af hvert, så er det klart værd at overveje at få lavet epoxygulve med Membran teknik i Glostrup.


  Industri- og epoxygulve til mange formål

  Vi ved godt, at vores kunder er forskellige, og dermed er behovet for industrigulvet ligeledes forskelligt. Vi tilbyder derfor opbygning af epoxygulve og andre industrigulve på flere forskellige måder, og ikke mindst er det muligt at få lavet gulvet i flere forskellige nuancer og farver.

  Valget er dit, og vi lytter gerne til, hvilke overvejelser du har gjort dig. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med dit nye gulv i epoxy.

  Bliv ringet op


   Er epoxygulve det rette for dig?

   Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, f.eks.: Hvad koster epoxygulv? – eller har brug for kyndig vejledning og råd i forhold til, hvilket industrigulv der vil være det rette for dig, så tøv ikke med at kontakte os med dine spørgsmål, pris eller ønsker.

   Vi giver altid gerne uforpligtende rådgivning om industrigulve, og vi glæder os til at hjælpe dig videre med din opgave.

   Du kan kontakte os på telefon 28 57 45 39 eller e-mail
   mk@m-t.dk
   .

   Codan erhvervsforsikring

   Membran teknik samarbejder med Codan, hvilket er din sikkerhed som kunde, når du bruger os til din opgave.

   Du er altid velkommen til kontakte os for at høre nærmere om, hvordan du er sikret hos os.

   Indhent et tilbud